Cumhuriyet İlkokulu
04125612031
.

VİZYON

Okuyan,araştıran,akla ve bilime inanan,üreten ve üretmekten zevk alan,önce kendine,sonra tüm insanlığa saygı duyan,çevresine karşı duyarlı,paylaşmayı bilen,Türkiye Cumhuriyeti’ne,Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Biz,Dicle Cumhuriyet İlkokulu çalışanları, öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir.Biz birbirimize ve kendimize güvenir,ortak çalışmaktan zevk alırız.Yeniliğe ve değişime inanır,rakip olarak kendimizi görürüz.Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz.Biliyoruz ki ;iyi yetiştirilmiş her öğrenci geleceğimizin garantisidir.Bu sebeple; öğrencilerimize inanır, güvenir ve gücümüzü sevgiden alırız.

Normal Öğretim

Sabah: 08:30-11:40 Öğle : 13:00-14:30

Kalorifer (fuel-oil)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Dicle ilçe merkezindedir.Diyarbakır´a yaklaşık olarak 90 km mesafededir.

Okulumuz, 15 Temmuz Mahallesi Hükûmet Caddesi üzerinde bulunmaktadır.